Contactgegevens

Amira Children
Langerakbaan 145
3544 PE Utrecht
Tel. 030-241 67 27
Fax. 030-241 67 37
info@amirachildren.nl

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een gastouder in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of elders en u wenst gebruik te maken van gastouderopvang, neem dan contact op met gastouderbureau Amira Children.

ManVrouw

Toetsingsinkomen

Het toetsingsinkomen is het verzamedivnkomen uit de aanslag inkomstenbelasting van u en uw eventuele partner. Als u geen aangifte doet is het toetsingsinkomen het belastbaar loon, zoals dat bdivjkt uit de jaaropgaven van u en uw partner. U kunt het toetsingsinkomen ook zelf schatten door te kijken naar de meest recente aanslag Inkomstenbelasting van u en uw eventuele partner of door twaalf maal het (bruto) maandloon te nemen en hierbij 8% vakantiegeld op te tellen en een eventuele dertiende maand. Schat divever te hoog dan te laag in. Vergeet niet om eventuele vrijgestelde inkomsten mee te tellen.

Extra gegevens voor offerte

Aantal opvanguren nodig per maand

Hier vult u het aantal opvanguren in dat u nodig hebt per kind per maand.

Dit getal berekent u als volgt:

Neem het aantal uren dat u per week werkt + reistijd en vermenigvuldig dit met het aantal weken dat u per jaar werkt. Vakantieweken telt u dus niet mee. Deel het totaal aantal uren dat u overhoudt door 12 maanden.

Aantal opvanguren per maand :

 

Per mailPer post

© 2021 Amira Children | info@amirachildren.nl | Sitemap | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Google+ Ontwerp & Realisatie: Timaar