Wat doen wij voor jou? 

Gastouderbureau Amira Children begeleidt en ondersteund de gastouder bij de kinderopvang op alle mogelijke manieren. Om de kwaliteit van de opvang te waarborgen, zijn wij verplicht om toezicht te houden op de gastouder. Dit doen we niet alleen door middel van een jaarlijkse risico-inventarisatie en evaluatie, maar onder andere ook door het geven van cursussen, en het bieden van nuttige informatie en tips tijdens onze (persoonlijke) gesprekken met de gastouder.

Omdat sinds 1 januari 2010 de nieuwe wet Kinderopvang van kracht is geworden, investeren we al een aantal jaren na deze wetswijziging nog eens extra in de kwaliteit van de gastouderopvang. Dit doen we door onze gastouders een verkorte opleiding te laten volgen om het diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 te laten behalen. Deze gehele opleiding geschied vanuit huis en duurt gemiddeld 6 weken. Zo kan iemand, zonder hiervoor opnieuw naar school te moeten, toch het diploma behalen dat nodig is om als gastouder aan het werk te mogen gaan. Bij dit traject is tevens een kinder EHBO-cursus inbegrepen.

U wordt vanuit gastouderbureau Amira Children hier volledig in begeleid. U staat er dus niet alleen voor. Onze consulenten staan dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn.

© 2021 Amira Children | info@amirachildren.nl | Sitemap | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Google+ Ontwerp & Realisatie: Timaar